6. nov. 2014

Not that kind of girl

Lena Dunham, som jeg føler ikke trenger en introduksjon, har gitt ut en bok. "Not that kind of girl" er fortellinger om hva Lena selv har opplevd og lært i livet. Ikke noe gjenoppfunnet hjul her altså. Det som vel kanskje får boken til Lena til å skille seg ut er hvordan hun nå blir angrepet på sosiale medier etter en journalist stemplet henne som en overgriper. "En pedofil".

Da jeg la ut på twitter at jeg leste boken til Lena så ble jeg pepret med stygge kommentarer og "bevis" som støttet deres utsagn om at Lena var pedofil og en overgriper.

En sa til meg at dersom jeg leste boken hennes på senga så var det som å invitere en overgriper inn i senga sammen med meg. (Ganske drøyt utsagn!)

Så fulgte bevisene: (klikk på bilde for større visning.)

                   
Jeg har nettopp begynt på boken, men dette hysteriet får meg ikke til å ville lese den mindre, den får meg faktisk til å ville lese den mer. Jeg har ikke kommet til dette partiet, så jeg vet ikke om det er tatt ut av kontekst, men jeg tror dette er dratt så langt utafor linjene at det ikke er verdt å bry seg om.


Hva tror du? Vil du lese boken hennes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...